%16
Evolvia NutriPRO Plus 2 400 g Bebek Maması

Evolvia NutriPRO Plus 2 400 g Bebek Maması

Yorumlar (0)
Kategori
Marka
Stok Kodu
170540
Barkod
8680835000356
Havale
85,21 TL (%2,00 havale indirimi)
%16
104,00 TL
86,95 TL
Bu fiyata son 0 ürün
Bugün 14:00 'a kadar olan siparişler aynı gün kargoda!

Evolvia NutriPRO 2 400 g Bebek Maması


Bebeğiniz için 6.aydan itibaren kullanabileceğiniz özel olarak geliştirilmiş devam sütü. Evolvia NutriPRO 2 400 gr yapılan son araştırmalar ve çocukların beslenmesi ile ilgili bulunan bulguler ile özel olarak formülü edilmiştir. Evolvia markası yiyecek tenolojisindeki en son gelişmeleri takip ederek, bu gelişmelere göre en özel harmanlar ve eşsiz birbirleşime sahip ürünler üretmektedir. Özel formülü işlevsel ve besin profili içeriği olarak insan sütüne benzer özelliktedir. Yenidoğan bebekler için içerisindei sinbiyotik, LCPUFA ve alfa-laktalbumin ile bağışıklık sistemini güçlendirici etkidedir, beyin ve göz gelişimine destekleyicidir ayrıca büyümeye ve gelişmeye olumlu katkıda bulunur.

Gluten İçermez


İçeriği:


Yağsız süt, laktoz, bitkisel yağlar (hurma yağı, hurma çekirdeği yağı, kanola yağı, ayçiçek yağı, oleik asitçe zengin ayçiçek yağı, araşidonik asitçe (AA) zengin yağ), whey (peyniraltı suyu) proteini (alfa laktoalbumin ile zenginleştirilmiş), prebiyotik lifler (kısa ve uzun zincirli fruktooligosakkaritler), maltodestrin, mineraller (sitrik asidin potasyum tuzları, ortofosforik asidin kalsiyum tuzları, sodyum sitrat, kalsiyum hidroksit, kalsiyum klorür, kalsiyum karbonat, sitrik asidin magnezyum tuzları, demir (II) sülfat, bakır sülfat, mangan sülfat, potasyum iyodür, sodyum selenit), emülgatör (soya lesitini (E 322)), vitamin kompleksi (vitamin C, vitamin E, niasin, kalsiyum-D-pantotenat, vitamin A, vitamin B1, vitamin B6, vitamin B2, folik asit, vitamin K, biyotin, vitamin D, vitamin B12), kolin, taurin, inositol, nükleotidler (sitidin-5’-monofosfat, üridin-5’-monofosfatın sodyum tuzu, adenozin-5’-monofosfatın sodyum tuzu, inozin-5’-monofosfatın sodyum tuzu, guanozin-5’-monofosfatın sodyum tuzu), antioksidanlar (tokoferolce zengin ekstrakt (E 306) ve L-askorbil palmitat (E 304[i])), L-karnitin, probiyotikler (B. infantis ve L. rhamnosus).

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Evolvia NutriPRO Plus 2 400 g Bebek Maması Evolvia NutriPRO Plus 2 400 g Bebek Maması ürününü eczane güvencesi ve %100 orijinal etiketiyle Türkiye'nin en çok tercih edilen Dermokozmetik sitesi Kozmodi'den alabilirsiniz. 170540
Evolvia NutriPRO Plus 2 400 g Bebek Maması

Tavsiye Et

*
*
*
Semroi Digital Agency
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.